Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SheepCraft [AUTO WL][30 slotów][FreeBuild][1.2.5][Bukkit][Dedyk][24/7][Non-Premium]

najsiok

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 163
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer już działa (wcześniej występowały drobne problemy techniczne, pozbyliśmy się ich jak najszybciej).

Życzymy miłej gry.

Jestem pesymistycznym nerdem ;o

motokosygna.jpg

"There is nothing to be afraid of... Virtual reality will rehabilate your mind or eventually your body... You will be alright, I promise... Just concentrate... And trust the music."

mca.png

mca.png

mca.png

mca.png

Opublikowano

W ramach rekompensaty - za problemy z serwerem - jeśli kupisz konto VIP do 1 czerwca, zostanie ono przyznane na zawsze.

Opublikowano

@up Nie wiem co to ma znaczyć ale nie psuj opinii serwera. Nie jesteś członkiem administracji, nie podszywaj się pod moderatora.

Opublikowano

A ja - osobiście - zapraszam wszystkich, którzy śmią nazywać się Otaku (otaku to nie hobby - to styl życia, hipokryci!). Z miłą chęcią bym z kimś podyskutował.

motokosygna.jpg

"There is nothing to be afraid of... Virtual reality will rehabilate your mind or eventually your body... You will be alright, I promise... Just concentrate... And trust the music."

mca.png

mca.png

mca.png

mca.png

Opublikowano

Nie potrzebujemy dużej ilości pluginów obciążających niepotrzebnie serwer. Dla nas liczy się to, aby rozgrywka była możliwie najbardziej komfortowa dla graczy. Wystarczy odrobina ważnych i dobrze skonfigurowanych pluginów, by grało się lepiej i wygodniej, niż na serwerach przeładowanych.

motokosygna.jpg

mca.png

mca.png

mca.png

mca.png

Opublikowano

@2xup Pan z konkurencji z tego co widzę, też mam Ci spamować w temacie jak tam źle jest na tym Twoim serwerze?

Plugin jobs poprawnie skonfigurowany i spolszczony, zapraszam.

Opublikowano

Nie rozumiem. FreeBuild nie potrzebuje aż tak wielu slotów. Są gracze którzy wchodzą na serwer budują chatę i odchodzą na jakiś czas żeby potem powrócić i zobaczyć co się zmieniło na serwerze. Co do slotów to od czegoś trzeba zacząć, dajcie im się rozkręcić i potem myślcie o więcej slotowym serwie.

asdasddsaasdasdasd.png

http://www.mpcforum.pl/topic/899624-zlecenie-herb-druyny-pikarskiej/ ZRÓB DLA MNIE HERB - MILION LAJKÓW DO WYGRANIA

Opublikowano

Wybrałem ten serwer, gdyż hmmmm...... myslałem, że spodoba mi się. A tu co? Dupa, jest ZAJEB*STY

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Opublikowano

Pozytywny pomidor i randomowe jeżyny.

Dafuq?

motokosygna.jpg

mca.png

mca.png

mca.png

mca.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...